Educación

Páginas: 2 (460 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2012
25. kesäkuuta. 12 Teokaattisen palveluskoulun kertaus.

1. Jeremia 16:5 ja Jer. 23:3 vahvistivat meidän siihe, että taloudellisen tilanteen jatkuvasta pahenemisesta huolimatta yhä useammat jehovantodistajien soveltavat Raamatun periaatteita elämäänsä ja palvelevat uskollisesti Jumalaa, koska me luottamme, että Jehova huolehtii meistä.

2. Sen vuoksi Jehovan Ebed-Melekille antama lupaustäysin aiheellisesti vahvistaa heitä ja lujittaa heidän luottamustaan siihen, ettei Jumala salli vastustajien tuhota heitä vaan että Hän säilyttää heidät luokkana läpi uhkaavan maailmantuhon vanhurskaaseen”uuteen maahansa”.

3. Jehovan todistajat pyrkivät nykyään rauhaan julistaessaan Valtakunnan sanomaa väkivaltaisessa maailmassa. Mutta niin kauan kuin Jehova sallii hallitusvaltojen kantaa”miekkaa” tai sen nykyaikaista vastinetta järjestyksen säilyttämisessä, heidän on sopivaa ottaa vastaan tuon ”miekan” tarjoama suoja.

4. Jehova ei eritellyt tarkemmin, mitä nämä ”suuret” olivat, mutta Baruktiesi varmasti, liittyivätkö ne itsekkäisiin pyyteisiin, huomattavaan asemaan tai aineelliseen vaurauteen. Jehova kehotti häntä olemaan realistinen ja muistamaan, mitä oli edessä: ”Katso, minä tuotanonnettomuuden kaikelle lihalle – – ja minä annan sinulle sielusi saaliiksi kaikissa paikoissa, minne menetkin.” Barukin arvokkain omaisuus, hänen henkensä, varjeltaisiin, menisipä hän minne tahansa.(Jeremia 45:5.)

5. Una actitud de falta de fraternidad resultó en el fin de los edomitas como pueblo, en cumplimiento del decreto profético de Dios. Esto ilustra enérgicamente que Jehová Dios no pasapor alto la desatención voluntariosa a su voluntad y propósito. Además, los que persisten en actitudes y acciones contrarias a Sus caminos no podrán evitar el juicio adverso. Sabios de veras son todoslos que viven en armonía con Su Palabra. Pues, como escribió el inspirado apóstol Juan, “el mundo va pasando y también su deseo, pero el que hace la voluntad de Dios permanece para siempre.”—1...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educacion
  • Educacion
  • Educación
  • Educacion
  • La educacion
  • Educacion
  • Educacion
  • Educacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS