Educación

Páginas: 3 (649 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2012
1.-CONTEXTUALITZACIÓ.



Aquesta activitat pertany a la unitat 2: el procés d’aprenentatge de les HAPS y pertany al punts 2.3 i 2.4.



2.-DESCRIPCIÓ.



Després de la visualitzaciódel documental “Mira’m”, hem de relacionar el seu contingut amb la teoria de les tècniques d’aprenentatges i el conductisme.

Aquesta teoria es pot trobar al llibre i també penjada al Campus.3.-RELACIÓ CONTINGUT TEORIC



El documental “mira’m” narra els dos anys de teràpia experimental que va fer una dona que patia d’autisme.

La dona en qüestió era adoptada, s’anomenaHelle i havia aprés a demanar mitjançant un comportament auto destructiu i agressiu cap a les persones que havien fer-se càrrec d’ella.

Els professionals diuen a la Helle la paraula: ”mira’m”abans de començar qualsevol teràpia, aconseguint així que la Helle centri l’atenció amb ells i poder desenvolupar les activitats.




Les teràpies que es poden veure al documental són lessegüents:









1. La Hellen fa les seves peticions buscant l’atenció donant-se cops de peu a ella mateixa o cops de cap, suposava per a ella quan se li feia cas un reforç positiu ja quefeia que augmentes la seva conducta de colpejar-se.

Els educadors es giren cada vegada que la Hellen comença a fer-lo, i no li fan cas fins que deixa de repetir aquesta conducta, al final dela teràpia, en comtes de autolesionar-se demana les coses verbalment i amb calma.

Això vol dir que els educadors estan aplicant reforços negatius, ja que la falta d’atenció dels mateixosquan es posa agressiva fa que desaparegui la conducta agressiva, i reforços positius, per que li fan cas quan demana sense agressivitat, augmentant-li la conducta que ells volen, aquests reforços estanbasats en el conductisme.




2. Mitjançant l’aprenentatge basat en la imitació i en l’encadenament fan que a la Hellen amb petits pasos aprengui a treure les mans de les mànigues de poc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educacion
  • Educacion
  • Educación
  • Educacion
  • La educacion
  • Educacion
  • Educacion
  • Educacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS