empresa

Páginas: 3 (507 palabras) Publicado: 19 de junio de 2013

En busca del fuego.

1- Segons la informació que coneixes quina espècie va descobrir el foc?
La espècie que va descobrir el foc i com fer-lo va ser el homo erectus.

2- Creus que en el films’observen diversos tipus d’humans? Argumenta la teva resposta observant la forma en que s’expressen i la tecnologia que utilitza.
Jo crec que en aquesta pel·lícula surten més de una espècie, ja que unatribu a desenvolupat més el llenguatge, també saben riure i fer foc, gerros de fang cabanes, etc... aquests són homo sapiens, en contes els altres encara viuen en coves i no saben com fer foc ja quees tenen de anar tornant per mantenir-lo encès aquests són els homo neardentalis, però els que ataquen a la cova eren homo erectus ja que s’avien que existia el foc però encara no el sabien fer.

3-Explica quines utilitats li donen al foc.
El foc l’utilitzen per protegir-se de depredadors, per escalfar-se, ja que estan en un medi fred o els més avançats el fan servir fins i tot per cuinar.4- On viuen? Quantes persones hi ha en al grup aproximadament?
En el grup de neandertals hi havia aproximadament unes 15-20 persones però després de l’atac nomes en queden 3 que aquests són els quevan en busca del foc. El grup de homo sapiens es veu clarament la diferencia entre homes, dones i nens ja que tots fan una funció diferent, en aquest grup es pot veure que viuen en cabanes

5-Per quèels ataquen els veïns? Què pretenen?
Aquests personatges els ataquen per que tenen el foc, i el que pretenen es aconseguir-lo.


6-Explica com fan foc.
En primer lloc s’embruten les mans perquèels i rellisquin en el pal, a continuació agafen un pal llarg a continuació el fan girar en una fusta de manera que fregui molt i la fusta s’encengui, posen pals secs i segueixen fregant fins ques’encenen i ja tenen foc.


Com aconseguixen de nou el foc ? Qui encen el foc ?
La aconsegueixen treienli a la tribu que li havia robat molt avans el foc amb una estrategia que tenían preparada....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS