Empresa

Páginas: 4 (777 palabras) Publicado: 10 de junio de 2014
Unitat 12: Economia de l’empresa

Idea: Karaoke

Mercat : Oci i alimentació

Segment: Aquesta empresa estarà oberta al tot el públic, sobretot anirà dirigida a tots el veïns del districte deNou Barris (Barcelona)

Quota de mercat : De tots els habitants de Nou Barris calculem que sobre un 5% de la població aniria a un karaoke, ja que, és més per ideas per aniversaris o grups.
Peraquesta raó, oferir vegudes o aliments, per així menjar o sopar i darrerament divertir-se en el karaoke, o tot junt. Amb aquesta última idea, sobren les portes al mercat, és a dir, el % de població quepodria venir al karaoke seria major.

L’estudi de mercat: Analizariem si el nostre servei té servei, mitjançant una sèrie de enquestes a persones de totes les edats, ja que, depen quin sector depoblació vendria, fariem un local diferent o fer diferentes sales de diferents estils, generacions....
1. Disseny:
-Informació interna de l’empresa: S’obté a partir d’informes elaborats per l’empresa,entrevistes amb el personal excecutiu...
-Dades estadístiques oficial publicades: Informació que sobté mitjançant estudis d’un determinat sector...
-Investigacions realitzades fora de l’empresa:Buscar i informar-nos sobre la competència, preferencies dels clients...
2. Recollida de dades:
-Dades primàries: Quines són les preferècines dels consumidors
-Dades secundàries: Recollirl’informació sobre si el Karaoke seria rendible i hi vindria gent o no. I veure quien tipus de menjar hauriem de servir.
3. Anàlisi i interpretació de les dades: Interpretar si hi tindria futur o no, i en casafirmatiu veure les preferències sobre quin àmbient tindrà, tipus de cançons, menjars...
-L’enquesta: Només utiñitzarem el un tipus d’enquesta:
1) Entrevista personal: Realitzar preguntes directamenta les persones del carrer. Mitjançant preguntes sencilles i curtes. Amb aquest mètode podem obtenir una informació que ens serà molt útils.
Els altres tipus d’enquestes no ens servirien de molt,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS