Estudiante

Páginas: 2 (473 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2012
PRINGAO AS PICAOOO ¡!!

Codi Ètic
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Propòsit 

Explicitar i difondre el compromís de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb un codi de conducta respectuósamb els drets i obligacions de tots, en totes les actuacions dels treballadors de l'àmbit hospitalari. Enfortir la nostra credibilitat davant els ciutadans i l'administració sanitària. Aprofundir enla humanització de l'atenció sanitària, vetllant pel respecte dels drets fonamentals de la persona, facilitant que puguin prendre les millors decisions sobre la seva salut de forma informada i lliure,en un marc d'excel·lència tècnica.
Justificació

L'Hospital estableix aquest Codi Ètic en reconeixement de la responsabilitat que té envers els malalts i la comunitat que serveix. 

DestinatarisTotes les persones que desenvolupen la seva activitat a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. 

Principis

El nostre comportament és i serà guiat pel principi que totes les persones mereixenun tracte digne. Es buscarà l'excel·lència en el servei i en el tracte com a valors de l'Hospital, fomentant el respecte a les persones, impulsant el confort i l'estada agradable dins l'Hospital idonant una informació clara i entenedora.
Aspectes ètics en l'atenció als malalts:
1. Es respectarà la dignitat del malalt com a persona, sense discriminació per raons d'edat, gènere, raça, ètnia,culturals, creences religioses i filosòfiques o condicions socioeconòmiques.
2. Es respectarà la intimitat del malalt en totes les actuacions.
3. Es respectarà la confidencialitat enl'intercanvi d'infor-mació entre el malalt i el personal de l'Hospital, ja sigui verbal o escrita.
4. Es custodiaran i es farà un bon ús de les dades personals dels malalts o usuaris i de tota lainformació relativa a la seva salut.
5. Es respectarà el dret a la informació que ha de ser verídica, comprensible i adequada a cada malalt, per tal que disposi dels elements necessaris per poder...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • El estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS