Freud

Páginas: 4 (940 palabras) Publicado: 19 de diciembre de 2012
“Cine Fòrum”

FREUD, La Pasión Secreta.

Mòdul MP.07: Desenvolupament Socioafectiu
Professora: Eva Martínez
Sánchez Gonzalez, Santiago
1rB Tècnic Educació Infantil
Lliurament: 27- 11- 2012Freud, la pasión secreta, film que descriu cinc anys de la vida del psicòleg Sigmund Freud (a partir de 1885), es tracta del temps de gestació i naixement de la seva teoria de la psicoanàlisi.

Almarge de l'elaboració tècnica o artística, la pel·lícula és enormement significativa per al grup classe, perquè retrata, gairebé en present, l'impacte que va significar l'aparició de la psicoanàlisien la seva època i també en generacions successives, i permet preveure la transcendència que tindrien més tard les seves teories , en la història de la Humanitat.

El que un principi es va pensarera una teoria absurda de Freud i rebutjada per altres companys de Freud , a poc a poc al llarg de la pel·lícula quan es demostra, agafa una certesa, arribant a veure que les critiques són les que elmateix espectador pugui deduir, però sempre amb altres arguments aliens a aquesta.

La pel·lícula en mostra a través dels seus personatges, les bases de la psicoanàlisi. Això es veu reforçat perl'estudi que fa Freud a una sèrie de casos, durant el desenvolupament de la pel·lícula, totes amb un element comú en clau: El concepte de la sexualitat infantil, a causa que reflecteix els sentiments detemor i culpabilitat de la societat , que en la pel·lícula estan detallades, a més durant el seu desenvolupament presenta de molts fenòmens i complexos psicològics, entre els quals es troben:

LAHISTÈRIA:
Vist a l'escena en què un metge amb els seus estudiants, entre ells Freud, vol demostrar que una pacient que havia entrat en un quadre d'histèria estava simulant aquesta paràlisi. Freud lidemana permís a aquest metge i li clava una agulla a la cama a la dona postrada a la llitera, demostrant-li que senzillament no estava simulant.

LA HIPNOSI:
Gràcies al doctor Jean-Martin Charcot,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Freud
  • freud
  • freud
  • freud
  • Freud
  • Freud
  • freud
  • freud

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS