Guest

Páginas: 4 (800 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2011
COMENTARI SOBRE GUEST DE JOSÉ LUIS GUERÍN

Guest, l'última pel·lícula de José Luis Guerín, és una barreja entre documental i ficció. Tracta sobre un recorregut en diferents ciutats on va aparticipar a festivals de cine, però ho tracta d'una forma especial. Mostra des de llocs a una hora determinada de la tarda de Venècia fins a habitants de païssos de Sud-amèrica. S'ha de dir que tot és com uncercle tancat, el film comença i acaba a la mateixa ciutat, a Venècia.

El director de Guest va viatjant a través de tots els païssos que surten a aquest film, i en cadascun va trobant situacions,localitzacions, persones o escenes que vol reflectir. En si va construint moltes pel·lícules dintre d'una sola. Vol mostrar un costat molt humà de tot allò que veu.

Mentres va viatjant per Europa,principalment enfoca paisatges i localitzacions, com per exemple Venècia, mostra els carrers, o places i com es comporta la gent al llarg del dia que passa per allà, però sense més deteniment. Encanvi, en païssos més subdesenvolupats com són els d'Àsia, Àfrica o Amèrica li dóna més importància a les persones i en general tot el que engloba a la seva cultura popular. Va preguntant a persones delcarrer, que realment són les que li mostren com és cada cultura. D'aquesta manera poc a poc va descobrint com són les persones de cada lloc i pot analitzar la situació que està vivint cada estat.Especialment li dóna més protagonisme a la part de sud-amèrica, i dintre d'aquesta zona geogràfica més concretament a Colombia. Guerín, en la seva pel·lícula fa observar que en aquest país la culturapopular es viu d'una manera molt forta. Hi ha historiadors i persones molt sabies pel carrer que no dubten en explicar experiències viscudes o els seus pensament, així com hi ha molta gent al carrerdefensant els seus ideals culturals, cosa que en païssos més desenvolupats com per exemple d'Europa tot això s'ha perdut, i cada cop es va perdent més el valor cultural de les coses.

Una escena...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guest Service
  • guest information
  • Programa de mystery guest
  • El extranjero vs the guest
  • Guest Relations
  • How to be a good party guest
  • Departamento De Guest Service
  • Be our guest

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS