introduccion

Páginas: 2 (386 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2014
Introducció
El treball que presentem a continuació tracta sobre un estudi de la llet de vaca en general i els seus components, tant a nivell pràctic, com a teòric.
Els tres vam estar d'acord al'hora de pensar que el treball de recerca requereix moltes hores de treball i dedicació. Per això hem decidit escollir un treball que a part d'obligar-nos a buscar informació preparar-la i triar-la,ens aportés nous coneixements. En aquest cas ens va semblar que la llet era l’aliment ideal per aquest treball.
Estàvem entre diversos temes però al final ens hem decantat per aquest, ja que creiemque és un tema del qual hi ha molta varietat d'informació i ens sembla un tema interessant de tractar i per una sèrie de raons específiques, com pot ser la preocupació per saber una mica més que classed'aliment ingerim, saber la seva importància i valorar els beneficis o els danys que causa aquest aliment al nostre cos i a la nostra salut. Apart de ser un aliment que ens acompanya durant tota lavida des de que naixem i que està molt present a la nostra dieta.
La divisió del treball consta d’una part pràctica que es desenvolupa al laboratori on hem determinat el seu grau d’acidesa, elpunt de congelació, presència de microorganismes i els greixos i proteïnes que conté cada tipus de llet, i d’una part teòrica on parlem de diversos temes abstractes relacionats amb la llet.
Comencemamb una petita introducció del que és la llet seguidament parlem de tots els processos que envolten la llet des de que es treta de l’animal fins a comercialitzar-la,també veure els diferents tipus dellet i els derivats que es poden fer, de les malalties que pot provocar, i sobretot el que més ens interessa els efectes o beneficis que té en el nostre cos,i finalment una breu explicació sobre eltema de les glàndules mamàries de les vaques. El treball també consta de una petita enquesta que fem a gent de totes les edats per tal de saber quin percentatge d’aquesta gent consumeix llet, i qui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Introduccion
  • Introduccion
  • Introduccion
  • Introduccion
  • Introduccion
  • Introduccion
  • Introduccion
  • Introduccion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS