La natació

Páginas: 10 (2428 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2010
Introducció

El meu objectiu per aquest treball és poder fer 1.500 metres nedat, i fent com a mínim 50 metres de crol, braça, esquena i papallona; fent viratges i descansar 1 min. cada deu piscines.
He elegit aquest objectiu per diverses raons. La principal és que la natació sempre ha estat el meu esport preferit i el que he practicat des de els dos anys com activitat extraescolar. Una altraraó és que soc força bona, ja que de petita vaig guanyar algunes medalles d’or, i també crec que si hagués donat més importància i dedicació podria haver aconseguit algun premi més important.
El meu objectiu no és molt dur per dir-ho així, però fent quatre anys que no he practicat natació així una mica més seriós, no esta gaire malament, però si vec que es massa fàcil de aconseguir el pujaré elnivell fins que sigui un repte.
El meu Vo2 és de 1’82l que és un nivell justet, però crec que el podré millorar.

Beneficis de la natació
La natación suma a los beneficios típicos de todos los deportes, la actividad de hacer ejercicio sin impactos, el gran desarrollo y la implicación de todos los grandes grupos musculares. La natació suma als beneficis típics de tots els esports, l'activitatde fer exercici sense impactes, el gran desenvolupament aeròbic i la implicació de tots els grans grups musculars. También aporta seguridad y su facilidad facilita su práctica a personas que por distintos motivos no pueden practicar . També aporta seguretat i la seva facilitat en facilita la pràctica a persones que per diferents motius no poden practicar altres esports.

En el sistemacardiaco-vascular En el sistema cardiovascular
La es el y continuado es el mas aconsejado para el músculo mas importante de nuestro organismo, el corazón. La natació és l'esport aeròbic per excel·lència, el treball aeròbic moderat i continuat és el més aconsellat per al múscul més important del nostre organisme,elcor.
El corazón con el se muscula, se fortalece y pierde la grasa que lo rodea. El cor ambl'exercici aeròbic es muscular, s'enforteix i perd el greix que l'envolta. Por lo que cada latido es hace más potente y puede trasladar mas sangre al resto del organismo. Pel que cada batec es fa més potent i pot traslladar més sang a la resta de l'organisme.
Como resultado se produce una bajada de la Com a resultat es produeix una baixada de la freqüència cardíaca en repòs, la qual cosa milloral'economia i l'eficàcia del nostre cor.

Por la misma razón aumenta el calibre de las arterias coronarias, causantes de muchos de los problemas del sistema cardiovascular. Ayudando así al corazón a ser mas eficaz en el trasporte y retorno de la sangre. Per la mateixa raó augmenta el calibre de les artèries coronàries, causants de molts dels problemes del sistema cardiovascular. Ajudant així alcor a ser més eficaç en el transport i retorn de la sang.

Reduce la tensión arterial, por lo que todo el organismo sale beneficiado. Redueix la tensió arterial, de manera que tot l'organisme surt beneficiat.

En el sistema respiratorio En el sistema respiratori
Con la . Amb la natació enfortim tots els músculs, també els que s'encarreguen d'omplir i buidar d'aire dels pulmons, fent que encada respiració puguem prendre més aire amb menys despesa energètica, que fa que la respiració més eficient, augmentant l'oxigenació i reduint l'estrès de aquests músculs respiratoris, això motiva una baixa de la freqüència respiratòria.

Cuando nadamos a mantenemos la respiración y se produce una deuda de oxigeno que motiva al organismo a aumentar la densidad de los glóbulos rojos de la sangrey la capacidad de estos para transportar oxigeno. Quan nedem a crol mantenim la respiració i es produeix un deute d'oxigen que motiva l'organisme a augmentar la densitat dels glòbuls vermells de la sang i la capacitat d'aquests per transportar oxigen.

Aumenta la superficie de transmisión del oxigeno a la sangre, esto se produce por una mayor capilarización y por un mayor numero de alvéolos en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La natació
  • La Nataci N
  • Estils de Natació
  • Nataci N
  • LA NATACI N
  • Origen De La Natacio
  • Historia De La Natacio
  • Treball de natacio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS