LOS CHICOS DEL CORO

Páginas: 3 (670 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013
LOS CHICOS DEL CORO
1. Resum compartit de l'argument.
El famós director d'orquestra Pierre Morhange s'assabenta a Nova York de la mort de la seva mare. Després de l'enterrament, rep la visitainesperada d'un dels seus antics companys de classe, Pépinot, que no veu des de fa més de cinquanta anys, qui li porta el diari del vigilant de l'escola Clément Mathieu.
El 1949, Clément Mathieu era unprofessor de música a l'atur. Accepta una feina de vigilant en un internat en el qual resideixen nois difícils. L'internat es diu Fond de l'Étang(Fons de l'estany). Rachin, el director, el gestiona ambdisciplina i mà de ferro, seguint el seu lema d'Acció, reacció. Quan un alumne comet una falta, és castigat sense pietat. Tot just arribar, Mathieu ha de castigar l'alumne que ha posat una trampa a laporta de la infermeria, ferint el bidell. S'adona que els nens necessiten comprensió i llibertat. Es posa mans a l'obra en la tasca de formar un cor i aconseguir permís del director.
A travésd'aquest cor aconsegueix canviar la vida de diversos alumnes. Mathieu s'enfronta a diversos problemes durant la seva vida de professor: d'una banda la conducta dels alumnes, d'altra l'atracció que sent perla mare d'un d'ells i per últim les diferències de criteri amb el director. Tot això acaba amb la seva marxa del centre, després d'un emotiu comiat i d'emportar-se adoptat a Pépinot.
Pierre Morhange,un home ja madur, un director d’orquestra famòs, torna a casa perquè se li ha mort la mare. Aquest retorn, gràcies a un amic d’infantesa, el porta a descobrir el dietari del qui fou el seu primerprofessor de música. D’aquestes pàgines en surten els records que conformen la pel·lícula. Tornant, doncs, enrrera el 1949, Clément Mathieu (Gérard Jugnot), professor de música en atur, entra com avigilant a un reformatori de menors masculí, on Pierre està internat. El sistema d’educació allà és repressiu, inhumà i contraproduent, de manera que el propi director Rachin (François Berléand) no acaba...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • los chicos del coro
  • Los Chicos Del Coro
  • Los chicos del coro
  • Los Chicos Del Coro
  • Los Chicos del Coro
  • Los chicos del coro
  • Los chicos del coro
  • los chicos del coro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS