Memòria de practiques del curs monitor

Páginas: 10 (2272 palabras) Publicado: 8 de septiembre de 2012
ÍNDEX



































1.DESCRIPCIÓ DE L’ ACTIVITAT EN GENERAL

1.1.Infrastructura general:característiques de entitat de lleure on es realitzen les practiques



Les pràctiques les he realitzat a l’ escola pública de Barbens –Pla d’ Urgell .Horari de menjador del 15 de novembre fins al 1 de juny del curs 2010-2011.

L’ estructura del’ escola Sant Roc està amb dos edificis .



L’ edifici de dues plantes consta de quatre aules , tres de les quals estan ocupades per cada un dels cicles de primària , la quarta, dividida des del curs 08-09 per un embà, s’ utilitza com a sala de mestres i despatx i com una aula d’ ordinadors i de desdoblaments, també hi h un petit despatx , dos sanitaris , un a cada planta i un espai sotal’ escala per la calefacció .



L’ edifici d’ una sola planta consta de dues aules ,on hi ha els alumnes d’ Educació Infantil .També des del 08-09 una d’ aquestes aules està dividida en aula i menjador escolar.



Dins del recinte del pati també hi ha la Llar d’ Infants municipal, que va ser inaugurada al juny del 2009-



Per raons d’ escolarització i d’ augment de matrícula estanpendents de que es realitzi un estudi de viabilitat per a adaptar l’ edifici actual i mentre es disposarà d’ un mòdul amb dues aules també instal.lat al patí de l’ escola .















1.1.1.Dades identificatives de l’ entitat



L’ escola de Sant Roc de Barbens es va constituïr en Zona escolar Rural (ZER)amb data 29 de setembre de 1997.

La ZER  Riu Ondara  és uncentre  escolar públic format per alumnes, mestres i famílies   dels pobles de Tornabous i Barbens .

Els dos Centres que la constitueixen volen oferir a la comunitat escolar una mateixa proposta educativa escolar, curricular i organitzativa; però al mateix temps, cada escola conserva les característiques pròpies, sense detriment de l'interès general de la zona

Els dos pobles que formen la ZERRiu Ondara, estan situats en un espai geogràfic molt similar, terres planes amb cultius més o menys semblants depenent de la seva relació amb el canal d'Urgell. La distància és  d'un mínim de 4 quilòmetres entre els pobles, les vies d'enllaç són bones .Les característiques socioeconòmiqes són molt similars entre els dos pobles: Economia rural reforçada per petites indústries de caire familiar.

Ales escoles de la zona comparteixen clases nens i nenes de diferents nivells , la qual cosa condiciona l’ organització no sols de les aules i les escoles sinó també un tipus determinant de metodologies globals que dóna un paper important a l’ autonomia i responsabilitat del seu propi aprenentatge .

El nombre d’ alumnes per aula permet un estret conctacte en les relacions mestre/a alumne/acomportant un grau elevat de coneixements de les possibilitats dels seus alumnes.

Les relaccions entre alumnes de diferents nivells i també de d’ altres pobles suposa un enriquement global del seu desenvolupament .

Durant els darres anys hi ha hagut un augment important d’ alumnes nouvinguts, especialmente procedents del Marroc i Romania , fet que implica un canvi continu a nivel d’adaptacions curriculars i socials ..

Les relacions entre els mestres de les diferents escoles compartint itinerants , estones de treball i de lleure en les diferents comissions i trobades , ens permet optimitzar i enriquir totes les tasques .





1.1.2 .seu de l’ entitat i instal.lacions de les quals disposa durant
l’ any .

TIPOLOGIA DEL CENTRE :
CEIP EspígoL
Codi:25004644.
ZER RiuOndara amb Barbens .
Nivells educatius:Parvulari i Primària
• Nombre d’ unitats :5
Agrupaments:
• P-3
• P-4,P-5
• Cicle inicial
• Cicle Mitjà
• Cicle Superior
Professorat 5,75 mestres
4 Propietaries definitius
1 Propietari Provisional.
1. ½ mestra interina
2. Mestre de Religió: 0,25 hores setmanals

Quatre mestres especialistes :...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • memoria curs monitor lleure
  • Memòria pràctiques monitor lleure
  • Memòria De Pràctiques Del Curs De Monitors
  • memoria curso monitor
  • Memòria curs monitor de lleure
  • Memòria pràctiques Monitor lleure infantil i juvenil
  • Memorias del curso
  • Memoria Monitor De Lleure

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS