Resum

Páginas: 2 (311 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2012
INFORME BATTELLE

Per a realitzar aquest informe he triat l’inventari Battelle. Per tal de poder observar he triat a la meva neboda que te 20 mesos.
L’Alejandra va a lallar d’infants des que tenia 9 mesos, és una nena molt espavilada i molt xerraire.
Els ítems a observar són els de 18 a 23 mesos d’edat.
INFORME
En l’àrea personal/social laconducta de l’Alejandra és totalment iniciada segons els ítems els quals havia d’observar. Ella realitza totes les conductes sense cap tipus de problema.
En l’àreaadaptativa la petitona està iniciada totalment ja que fa accions que noi hauria de fer fins que tingues més edat. Ella gaudeix escoltant contes, jugant en rotllana amb més nens inenes, i això, per edat, encara no ho hauria de fer.
En l’àrea motora està molt iniciada ja que des de que tenia 10 mesos va començar a caminar i a explorar tot el seu entorn.Salta, puja i baixa escales, llença la pilota amb les mans i amb els peus.
La motricitat fina la té molt desenvolupada també ja que li agrada pintar i enganxar molt. Des depetita enganxava imans al frigorífic.
En l’àrea cognitiva l’Alejandra demostra que té molt d’interès per jugar i investigar amb l’entorn.
Ha començat a iniciar-se amb puzles dequatre peces i amb jocs per edat més avançada, i fa tot el que li pertoca per la seva edat de l’àrea cognitiva.
CONCLUSIÓ
Per concloure, m’agradaria dir que l’Alejandra perla seva edat està a un nivell normal de conducta. Queda demostrat en la correcta aplicació de totes les àrees, on demostra correctament les seves habilitats i les seves ganesde progressar i de fer més coses.
Crec que l’Alejandra està molt motivada casa i a l’escola i això fa que ella realitzi moltes més accions de les que per edat li tocarien.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resumen resumen
  • EL RESUMEN DEL RESUMEN
  • resumen del resumen
  • Resumen
  • Resumen
  • Yo resumiendo
  • Resumen
  • Resumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS