Te doy mis ojos

Páginas: 3 (560 palabras) Publicado: 3 de junio de 2013
TE DOY MIS OJOS: PERSONATGES

Pilar: El personatge de Pilar mostra el model de dona complaent, comprensiva, sacrificada i abnegada que intenta en tot moment cuidar i protegir al seu fill alcontrari que el seu marit. Ella és qui desenvolupa les tasques domèstiques i el seu marit no col·labora gens dins de la llar. Com la majoria de les dones maltractades li dóna una segona oportunitat al seuespòs amb l'esperança que aquest canviï però una vegada més torna a maltractar-la i acaba abandonant-ho de nou. Quan no està prop del seu marit és una dona simpàtica i contenta, més quan treballa enuna nova evocació que li comença agradar.

Antonio: El personatge d'Antonio és el model típic d'home fort i dominant que mostra la seva autoritat i poder sobre la seva dona i el seu fill. És un homeque no és capaç de mostrar bons sentiments si no que, per contra, la qual cosa fa és treure el pitjor que porta dins per aconseguir controlar i dominar a la seva dona i mantenir-la sotmesa a ell.Aquesta dominació i poder que mostra és una capa sota la qual es guarda un home totalment insegur, que se sent molt poca cosa per a la seva dona i pel que creu que aquesta ho pot deixar en qualsevolmoment per un altre home. És incapaç de viure sense la seva dona però la seva personalitat violenta al costat de la necessitat de controlar tot és superior a tot la resta.

Juan: és el fill de laparella, en part li afecta el comportament del seu pare, ja que encara que sigui bon pare no deixa de perdre els nervis i mostrar-se violent davant ell, això fa que ell estigui el mig d’aquest maltractamentque sofreix la seva mare.

Anna: germana de pilar, viu la vida a la seva manera i com vol, sempre ha estat la germana més moguda i la qual no ha estat amb la seva família quan calia, ajuda a Pilar aintentar estar lluny del seu marit però encara així més endavant quan Pilar torna amb Antonio segueix ajudant-la i dient-li que la vida que porta no és una bona vida.

John: marit de l’Anna, ell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Te doy mis ojos
  • Te doy mis ojos
  • Te doy mis ojos
  • Te doy mis ojos
  • TE DOY MIS OJOS
  • Te Doy Mis Ojos
  • te doy mis ojos
  • Te doy mis ojos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS