Inteligencia Artifucial

Páginas: 4 (868 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2015























NOM: Laura Sánchez Abadias
DATA: 7/2/15CURS: 1 er Batx C

En aquest tema a psicología hem treballat la Intel.ligència artificial. L’hem pogut observar a partir de dos pellícules:2001 Odisea a l’espai i Blade Runner.
BREU SINOPSI:
Blade Runner:
Rick Deckard és cridat quan un Blade Runner rep un tir mentres portava a fi una prova a un replicant fugitiu. Deckard es troba ambBryant, el seu antic jefe, que li informa de la fuga dels Nexus-6. Bryant l’informa dels replicants: Roy Batty és un comand, Leon és un soldat i obrer, Zhora és una treballadora sexual entrenada comassesina i Pris un model de plaer. Aquests models Nexus tenen una vida limitada a 4 anys pel seu desenvolupament inestable. Ells mateixos es revel.len amb les seves emocions i actuacions per poderconseguir una vida més llarga, fins i tot eterna, encara que no ho consegueixen per què és practicament impossible.
Odissea a l’espai:
La pel.lícula és de ciència ficció i narra els diversos períodes del’història de la humanitat tant del passat com del futur. Fa millons d’anys, abans de l’aparició del “homo sapiens”, els simis descobreixen un monòlit (pedra) que els condueix a un estatd’intel.ligència superior. Passat millons d’anys, troben un altre monòlit enterrat a la lluna que desperta el interés dels científics. Per últim, durant la missió de la NASA, Hal 9000, una màquina que és consideraque té Intel.ligència artificial s’encarrega de controlar els sistemes de la nau espacial amb tripulació.



CARACTERÍSTIQUES:
2001 Odissea a l’espai
Blade Runner
Títol original
Space Odissy
TheBladerunner
Director/a
Stanley Kurbrick
Ridley Scott
Any de l’estreno
1986
1982
Música i so (compositors)
Zara Thursta
Bud Alper / Peter Pennell


COMPRENSIÓ:
-Que ens ha semblat més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Inteligencia, inteligencias
  • La inteligencia
  • Inteligencia
  • Inteligencia
  • la inteligencia
  • Inteligente
  • Inteligencia
  • inteligencia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS