La Ola

Páginas: 3 (544 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2012
L’ABORT
Índex
* 1 Què és l’abort?
* 2 Quan comença la vida?
* 3 Desenvolupament
* 4 Tipus d’abort
Què és l'abort?
* El significat vulgar de l'abort és ben clar: mort del fetus.* Abort és la mort abans de nèixer. I no és una oració paradóxica, perquè, com es sap, la vida s'inicia abans del neixement. La primera cosa que s'ha de saber és quan comença a viure el serhumà, per a comprendre que la interpretació del desenvolupament embrionari, en les primeres fases, hores i dias, ja és abort, la qual cosa moltes vegades no s'enten o s'intenta disimular.
Quan comença lavida?
* La vida d'un individu concret comença amb la fecundació de l'òvul i en l'organisme humà la data es pot determinar amb bastanta seguretat. L'organisme es forma a partir de dues cel.lules:l'òvul i l'espermatozou, anomenats gametes.
* L'òvul fecundat a adquirit plena capacitat per desenvolupar un mecanisme complexe determinat des de la fecundació i que no varia fins al final de laseva vida. Si suposam que l'embrió no viu propiament des de la implantació és absurt, perque és el mateix que dir que un fetus no viu fins que no respira aire atmosfèric. Per tant impedirl'implantació, és equivalent a impedir que el recent nat es desenvolupi per falta d'oxigen i nutrició.
Desenvolupament
* Les primeres dotze setmanes
Com hem dit abans la vida comença en el moment dela concepció i per tant ja posseeix tota l'informació genètica. Només necessita temps i aliment. Als 18 dies el cor comença a bategar i els 25 té la base del sistema nerviós, els 42 dies l'esqueletestà complet i existeixen reflexes, i als 45 dies el cervell es posa en marxa.
* De les 14 a les 18 setmanes
A les 16 setmanes mida 12,5 mm i pot emprear les mans per agafar, pot nedar ifer tombarelles. A les 18 setmanes el nin és actiu, reflexionen els musculs, i pega cops de puny i coses.
* Del cinqué al nové mes
Al cinqué mes mida aproximadament 30 cm. El fetus pot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*
  • Olaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS