Mates

Páginas: 4 (863 palabras) Publicado: 18 de octubre de 2013
Per a Plató la naturalesa de l’home és Resposta: té un cos i té una ànima. El cos pertany al món Resposta i, per tant, està subjecte a la llei del Resposta i la destrucció. L’ànima, en canvi, téarrels en el món de les idees; l’ànima és eterna i, per tant, existia abans del naixement de l’home individual i continuarà existint després de la seva mort. Com que l’ànima pertany al Resposta, ha detenir també coneixement d’aquest món; encara que quan l’ànima s’uneix al cos aquest coneixement queda oblidat. Però justament perquè queda oblidat, i no perdut, és possible Respostaaquest coneixement.Enel text es fa referència al contingut del mite del carro alat. Què un mite?

Trieu-ne una:
A. Són els primers intents de l’ésser humà, encara que no justifiquen racionalment les seves afirmacions,per a entendre el món i comprendre’s ell mateix.
B. Els mites són unes narracions imaginatives i fabuloses a on es donen respostes als interrogants sobre la naturalesa i sobre els comportaments delséssers humans.
C. La mitologia grega presentava unes divinitats antropomòrfiques que governaven el món i al davant de les preguntes racionals dels humans sobre les causes de les coses, recorrien aelements màgics, religiosos, rituals i causes sobrenaturals.
D. Totes són correctes.
Pregunta 2
No s'ha respost encara
Puntuat sobre 2,00
DesmarcadaMarca la pregunta
Text de la pregunta
SegonsPlató, la "reminiscència"és:
l’efecte de reconèixer més realitat a allò que es recorda que a las pròpies coses que provoquen el record.
Això té a veure amb la posició dels presoners i les seves ànimesen el mite de la caverna, tots ells tenen per reals els records del món exterior, mentre el món de l’interior no és més que penúria i desolació.



Trieu-ne una:
Vertader
Fals
Pregunta 3Resposta desada
Puntuat sobre 2,00
DesmarcadaMarca la pregunta
Text de la pregunta
En el text apareix la paraula "idea", amb aquesta paraula Plató es refereix a:

Trieu-ne una o més:
a. el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS