Obesidad infantil

Páginas: 3 (731 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2011
Terme de l’obesitat

L’obesitat molta gent, el té com un terme erroni, ja que l’obesitat en si és l’acumulació de greix a les artèries, també és un increment del pes d’una persona, superior als 20quilos de més del seu pes adequat .
L’obesitat afecta de diferents formes als homes i a les dones.
En l’obesitat entren en joc, diferents factors:
-Genètics
-Metabolisme
-Psicològics-Ambientals
-Socials
L’obesitat en els últims anys ha anat incrementant fins arribar a un percentatge molt alt.
Un dels països que té el percentatge més alt en obesitat és Estats Units (EUA) ja que té lamajor indústria de menjar ràpid del món sencer. Per això l’obesitat està considerada una de les malalties més perilloses com persistent globalment.

També podem dir que l’obesitat es la malaltia en laqual les reserves naturals d'energia, emmagatzemades en el teixit adipós dels humans i altres mamífers, s'incrementa fins a un punt on està associat amb certes condicions de salut o un increment de lamortalitat. És un factor de risc conegut per a malalties cròniques com malalties cardíaques, diabetis, hipertensió arterial, ictus i algunes formes de càncer. L'evidència suggereix que es tractad'una malaltia amb origen multi factorial: genètic, ambiental, psicològic entre d'altres. Es caracteritza per l'acumulació excessiva de greix en el cos, hipertròfia general del teixit adipós. És unamalaltia crònica originada per moltes causes i amb nombroses complicacions.

Anteriorment es considerava a la persona amb sobrepès com una persona que gaudia de bona salut, però ara se sap que l'obesitatté múltiples conseqüències negatives en salut. Actualment s'accepta que l'obesitat és factor causal d'altres malalties com ho són els patiments cardiovasculars, dermatològics, gastrointestinals,diabètics, osteoarticulars, etc.

El primer pas per saber si hi ha obesitat o no, és conèixer l'índex de massa corporal (IMC), el que s'obté fent un càlcul entre l'alçada i el pes de l'individu i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Obesidad infantil
  • La Obesidad Infantil
  • Obesidad Infantil
  • Obesidad Infantil
  • la obesidad infantil
  • Obesidad infantil
  • Obesidad Infantil
  • obesidad infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS