Turismo vacacional o residencial

Páginas: 2 (273 palabras) Publicado: 8 de octubre de 2010
TURISME VACIONAL O TURISME RESIDENCIAL DOS MODELS BÉN DISTINTS EN UN MATEIX TERRITORI.

L'area Mediterrània de la península Ibèrica, i també les Illes Balears, escaracteritzen per un gran desenvolupament de l'activitat turística. Un desenvolupament amb trets molt similars amb la particularitat que, a les zones on es dóna el turisme mésmassiu, es a dir, al costat de les platges, coexisteixen dos models d'implantació turística molt diferents: el turisme anomenat de sol i platja vacacional i el turisme residencial.El primer és el que el practiquen turistes que contracten amb hotels, campaments turístics o apartaments de caràcter comercial, és gent que busca diversió,entreteniments, amb un nivell de despeses relativament alt, un turisme actiu, que genera molt jocs de treball i que, encara que es concentre principalment a l'època estival, en destins comara Benidorm, afluix al llarg de tot l'any als destins turístics.

El segon, és el relacionat amb cases, pisos o apartaments que els turistes tenen en propietat i lloguer,i, normalment, utilitzen diverses vegades al llarg de l'any i inclús en períodes relativament llargs. Normalment els usuaris d'este tipus d'allotjament fa despeses moltmoderades, i té un comportament molt poc actiu, el que fa que moltes destinacions del litoral siguen autèntics desert humans de ciment durant gran part de l'any.

Estos dosmodels moltes vegades entren en confrontació ja que els hàbits de consum i els comportaments d'un i d'altre segment de demanda són molt diferents, el que obliga de vegades, queels ajuntaments hagen d'elegir una o altra opció per afrontar el seu futur. Una decisió molt difícil atenent als interessos creats al voltant de l'activitat turística.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tsunami De Los Climaticos Vs. Turismo Residencial
  • Turismo Residencial
  • Turismo Residencial
  • Turismo residencial
  • Turismo residencial y sus efectos
  • Turismo residencial en roma
  • turismo residencial
  • De la tierra al suelo, el nuevo turismo residencial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS