Com fer un comentari d'obres

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 8 de marzo de 2012
COMENTARI

(QUÈ EN SÉ) La primera, Els Burgesos de Calaïs, està a Calais (França), escurltura realitzada en bronze de dos metres d’altura y dos y mig d’ample. La història de unsburgesos condemnats. (QUÈ HI VEIG) És una escultura gran , formada per sis homes de la mateixa estatura amb ropatges similars. Les figures formen un grup compacte y pareixen estar preocupats,cuatre pareixen avaçar y els altres dos estan inmobils, tots tenen una postura diferent pero mosren el mateix sentiment d’engoixa. Es troben sobre un petit altar de lo que pareix granit.Per a veure l’escultura completament amb tots els detalls has de girar al voltant d’ella. Tots pareixen tomar distintes direccions y pareixen no tenir res a veure els uns amb els altres,es troben com a bombolles separades. Uns estan amb la mirada perduda, uns altres s’aguanten el cap mostrant sofriment i altres miren en terra. (QUÈ EN SENT) Es una escultura molt realistay molt expressiva que transmet molt detalladament el malestar que aurien d’estar sentint els burgessos abans de morir i te fa tenir empatia.
(QUÈ EN SÉ) La segona, La musa dormida, estroba al Hirshhorn Museum and Sculpture Garden, y esta fet de marbre esculpit d’unes dimensions de 13.1 x 36.7 x 28.9. (QUÈ HI VEIG)Es un rostre d’una dona amb forma ovalada i de colorblanc cosa que si dona un aspecte molt estilitzat. A un tamany mes o manco real amb uns ulls grans i un poc rasgats que acompanyen a un nas y una boca petits. Els cabells estan pegats al capzona claramen més ample que la de la berbeta. (QUÈ EN SENT) Es un rostre angelical que transmet una bellesa pura i pereix flotar magicament.
(RESUM) Son dues escultures molt difernts.Una es petita simple d’un sol element y l’altra més gran amb més components però totes dues són profundes i transmeten coses una expresa sofriment i angoixa, i una altra bellesa i finura.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Com fer un comentari de text
  • Com Fer Un Comentari De Text
  • com fer un comentari de salvat-papasseit
  • Com fer un comentari de text 1
  • Com fer un comentari de text del mite logos.
  • Comentari D'Obra Del Dorífor.
  • Ferida Como
  • Protocol De Com Fer Un Llit

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS