Informatica

Páginas: 14 (3263 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2010
Giorgio Armani - Mania
Nota spontană de citrice conferă acestui parfum o prospeţime deosebită. În compoziţie se regăsesc mandarine, lemn de santal, laur, coacăze negre şi magnolii. Prospeţimea lui devine un atu al irezistibilei frumuseţi.
(101)

Giorgio Armani - Sensi
Note lemnoase dominante – palisandru, salcâm, tei nobil de Kaffir şi migdală – dau acestui parfum o eleganţă aparte, iarcelei care optează pentru el, distincţie clasică şi sobrietate.
(102)

Bruno Banani – About Woman
Este un parfum tineresc, în compoziţia căruia intră note de măr verde, pepene, portocale şi căpşuni sălbatice. El se adresează femeii conştiente de farmecul ei irezistibil, de graţie şi putere deopotrivă, de atuurile care îi acordă unicitate.
(103)

Bruno Banani – Pure Woman
Note calde – lemn desantal, mosc şi chihlimbar, dau acestui parfum sensibilitate şi blândeţea unei dimineţi de vară.
(104)

Cacharel – Amor Amor
Este parfumul unei misterioase aventuri romantice, amintind de mirosul lasciv al iasomiei, al suavului crin, al moscului alb şi al cedrului, împletite cu savoarea vaniliei şi a trandafirilor.
(105)

Carolina Herrera – Carolina Herrera
Îngemănează un buchet rafinat, cunote de prospeţime ce amintesc de misteriosul Orient îndepărtat: iasomie, magnolie, mandarin, lemn de santal şi cuişoare.
(108)

Celine Dion - Belong
Orhidee, Ananas, bergamote se regăsesc în acest parfum special cu note captivante și subtile, inspirând atracţie erotică şi subliniind frumuseţea interioară a femeii care îl poartă.
(109)

Chanel - Chance
Un parfum de o prospeţime intensă,conferită de savoarea citricelor, a măceşului şi a iasomiei. Alegerea perfectă pentru o întâlnire de afaceri, într-o ţinută casual, inspirând încredere şi profesionalism.
(110)

Chanel – Coco Mademoiselle
O compoziţie dedicată sufletului, inspirând sensibilitate şi graţie pur feminină. Notele particulare amintesc de parfumul trandafirilor, al iasomiei, al petalelor de portocali, inspirând calmşi solaritate.
(111)

Chanel – No. 5
Un parfum floral, în care se resimt influenţe ale iasomiei, trandafirului şi exoticei Ylang-Ylang, induce senzaţia unei rafinate eleganţe clasice.
(112)

Christian Dior – Miss Dior Cherie
Un parfum care nu depinde în niciun fel de momentul zilei, bazat pe un potpuriu de mandarine verzi, viorele, mosc, frunze de căpşuni şi caramel. De o prospeţimedeosebită, inspiră tinereţe, forţă şi vitalitate.
(113)

DKNY – Be Delicious
Magnolii, viorele proaspete, trandafiri şi lăcrimioare, într-un amestec misterios cu exotice note lemnoase, creează, în acest parfum, o încântare a simţurilor.
(115)

Dolce & Gabbana – Light blue
Un parfum care pune în valoare personalitatea femeii elegante şi frumuseţea caracterului ei, prin combinaţia de esenţă debambus, petale albe de trandafir şi gingaşa iasomie.
(116)

Gucci – Eau de Parfum II
Un parfum floral care se potriveşte unui caracter năvalnic şi extravagant. Note de mosc şi narcise, trandafiri şi gardenii se armonizează în compoziţia inspirată a acestuia.
(117)

Gucci - Rush
O savoare misterioasă, oferită de o compoziţie floral-orientală bazată pe aroma caldă, bogată de vanilie şi santal,lasă în urmă impresii puternice şi amintiri de neuitat.
(118)

Hugo Boss – Pure Purple
Parfum al femeii moderne, fascinante în orice moment al zilei. Este o mixtură de flori albe, marzipan, chihlimbar şi prune, ceea ce îl face seducător şi vibrant.
(119)

Issey Miyake – L’eau d’Issey
O esenţă fierbinte și vibrantă, care alătură note de suavi crini albi, pepene, frezii, lotuşi, cuişoare,mosc şi chihlimbar, acest parfum floral va conferi celei care optează pentru el prospeţimea florilor şi incitanta savoare a condimentelor. (120)
Kenzo – Jungle Elephant
Un parfum care inspiră o feminitate temperată şi totuşi aţâţătoare. Dominante sunt tonurile fructate de mandarin şi mango, pigmentate de cele aromate – cuişoare, mosc, lemn dulce şi vanilie.
(122)

Lacoste – Pour...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Informatica
  • Informatica
  • Informatica
  • Informatica
  • Informatica
  • Informática
  • Informatica
  • Informatica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS