La television

Páginas: 4 (831 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2012
1.Presentació....................................................................................................2
2.Història de latelevisió....................................................................................3
3.Invenció..........................................................................................................44.Funcionament.................................................................................................5
5.Canals i cadenes de televisió.........................................................................66.Bibliografía......................................................................................................7




















































-Nosaltres com ja he pogut observà parlarem de televisió.Ús parlarem desde les primeres televisións fins a les últimes del present.



- També us parlarem de tots els iventors que van fer possible laretranssmisió de la televisió, també les dades,anys, etc.



- I una de las altres coses que també us parlarem serà de totes les seves parts,el seu funcionament,mecanisme i altres aparells.



-També en parlarem de totes les cadenes de televisió i tots els canals.



- I per ùltim ús parlarem de tots els avenços tecnologics que a hagut fins ara,desde la tele mas gran del mon, fins lesteles en 3D.

























-La televisió, és un sistema de telecomunicació per a l'emissió i per a la recepció de sons i d'imatges en moviment a distància.

-Latelevisió comercial va començar als anys 30. Des de llavors, la televisió ha esdevingut un dels electrodomèstics més comuns arreu. Els anys 70 aparegueren els primers aparells de vídeo, que permetienenregistrar el continguts de la TV. Com les cintes VHS i més tard el DVD.

-Internament té múltiples circuits electrònics, incloent-ne els que sintonitzen i descodifiquen el senyal. A l'aparell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Television
  • La televisión
  • Television
  • Television
  • Televisión
  • la television
  • television
  • la televisión

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS