mates

Páginas: 2 (489 palabras) Publicado: 22 de enero de 2015
COMPRENSIÓ LECTORA FLL

1- Obrir porta: Obri la porta amb el robot, s’ha d’obrir tota perquè sinó no val. Puntuació: 15.

2- Accés al núvol: El robot ha d’aixecar la targeta SD perquè conti.Puntuació: 30.

3- Aprenentatge comunitari: El robot ha d’agafar l’anella i treure-la. Puntuació: 25.

4- Competició de robòtica: El robot ha d’agafar la peça que jo li digui i llançar-la en ellloc correcte i al mateix temps agafa l’anella que cau. Puntuació: Peça sola 25 punts, peça + anella 55 punts. Puntuacions possibles: 25 o 55.


5- Ús de els sentits correctes: El robot ha d’empènyeruna barra fins a la meitat i desprès agafar l’anella del costat. Puntuació: 40.

6- Pensament fora de la caixa: El robot ha de donar un cop a la peça perquè surti el que hi ha a dintre de la peça,si surt de cara amunt 40 punts i si surt de cara avall 25 punts. Punts possibles: 25 o 40.

7- Comunicació/Aprenentatge a distància: El robot a de polsar una barra perquè s’aixequi una cara.Puntuació: 40.

8- Motor de cerca: El robot a d’empènyer una barra perquè una sèrie de colors es moguin i així triar l’anella que ha d’agafar el robot. Puntuació: Barra sola 15 punts, barra + anella 60punts. Punts possibles: 15 o 60.


9- Esports: El robot a d’agafar una pilota i llançar-la a dintre de la porteria però el robot a de llençar la pilota des d’una certa distància. Puntuació:Llançament sol sense marcar 30 punts, llançament i gol 60 punts. Punts possibles: 30 o 60



10- Enginyeria inversa: El robot a d’agafar la cistella + model i portar-la a la base perquè conti. Puntuació:Cistella sola 30 punts, cistella + model 45 punts. Punts possibles: 30 o 45.

11- Adaptació a les condicions variables: El robot a d’empènyer l’objecte 90 graus. Puntuació: 15.

12-Aprenentatge: El robot a d’agafar les dues persones que estan a la pista i portar-les a la base. Puntuació: Model 20 punts, model + cercle 35 punts. Punts possibles: 20 o 35.

13- Captar l’atenció:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate
  • Mate

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS