Rfid

Páginas: 3 (615 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2011
06/04/2011

Grup 4:
Víctor Blasco Eduard Collgros Josep Maria Mongay Georgina Puyo

 

RFID (Radio Frequency Identification). És l’us de radio freqüencia mitjançant un lector, el qual permetllegir e interpretar informació provinent d’un dispositiu conegut com tagNo requereix un camp visual directe entre la etiqueta i el lector..

1

06/04/2011Avui en dia, latecnologia més extensa per la identificació d’objectes és el codi de barres.Consisteix en fer servir chips de silici els quals poden transferir dades que s’emmagatzemaven al lector sense lanecessitat d’un contacte físic.Una forma bastant semblant a la dels rajos infrarojos per a la lectura de codis de barres.Les etiquetes que s’utilitzen en el sistema de RFID, són semblantsa un adhesiu, els quals poden ser adherits a qualsevol forma física. El tag o etiqueta emetrà el codi quan entri en el camp d’acció generat per una antena RFID. Permeten emmagatzemar les dadesprincipals de traçabilitat i logística

 2

06/04/2011

 

 

TAG PASSIU: No té bateria: S’activa al passar per la proximitat d’una antena i rebre la seva petició.Distància: típica de lectura/escriptura, des d’alguns cm fins alguns decimetres. Diferents formats i materials, disponible en format etiqueta (tag-it). Alguns fabricants: Omron, Siemens, Samsys….etc. Son elsmés utilitzats en RFID perquè no gasten bateria ni cap tipus de càrrega i són més barats alhora de fabricar.

  

TAG ACTIU Alimentat per una bateria interna Distancia de lecturamajor, des d’alguns metres fins a centenars de metres en alguns casos. Alguns fabricants: Tag Master, Identec Solutions, Bluesoft…etc. Exemple: Teletac

3

06/04/2011Capturar la informaciódes de les etiquetes i progressar-la digitalment cap al Middleware, o SoftwareMiddleware o Software: Es l’encarregat de passar la informació als sistemes de Gestió.

4

06/04/2011

...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Que Es Rfid
  • Rfid
  • Rfid
  • Rfid
  • Rfid
  • Rfid
  • Rfid
  • Rfid

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS