Shakespeare en la selva

Páginas: 4 (755 palabras) Publicado: 23 de diciembre de 2011
Explica en que divergeix la interpretació que nosaltres fem de l'obre de Hamlet i que fan els Tiv.

El text anomenat “Shakespeare en la selva” de l'autora Laura Bohannan, tracta sobre la vivènciade l'autora amb el poblat Tiv, situat en l'Àfrica Occidental.
Bohannan en un primer moment ens relata peculiaritats que va viure amb la tribu, una de elles per exemple les festes de la cervesa ons'explicaven històries.
L'autora, que en aquell moment estava llegint el llibre de Hamlet, pensava que aquest només tenir una sola interpretació possible, i que aquesta era la universalment obvia icorrecte.
Així doncs, un dia que va decidir participar en la seva zona d'estudi, va explicar als savis de la tribu la història de Hamlet. Amb això també pretenia demostrar que per a molts quilometres dedistancia que la separessin dels seus costums i de la seva cultura, l'essència i la interpretació de la història continuaria sent la mateixa.
Durant el relat de la història, l'autora ens explica comperd l'esperança de continuar explicant Hamlet després de que en tot moment el poblat la anés interrompent per re-interpretar i explicar-li la versió “vàlida i lògica” que ells en treien de tot això.Per exemple quan Bohannan explica que els tres homes adverteixen del fantasma del seu pare a Hamlet, ells es ruboritzen. En primer lloc ells no creuen en els fantasmes i per tant creuen que esimpossible que això passés de veritat, i busquen mil i una sortides coherents per ells per tal de recórrer a la història original. En segon lloc també es van indignar perquè van pensar que assumptes tanimportants com aquests no el podia tractar un jove com en Hamlet, si no que haurien d'haver acudit al jefe que hi havia llavors, Claudio.
Per argumentar això és molt important entendre les diferentscultures que separen a l'autora del poblat, i es que per a ells, ser una persona gran significa la saviesa, i són únicament els savis els que s'encarreguen de tractar els problemes i orientar la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Shakespeare en la selva
  • Shakespeare En La Selva
  • Shakespeare En La Selva
  • shakespeare en la selva
  • Shakespeare en la selva
  • shakespeare en la selva
  • shakespeare en la selva
  • Shakespeare En La Selva

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS