Sociologia

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 13 de junio de 2011
ACTIVITAT 1.
Veure la realitat des d’un punt de vista sociològic. Plantejament 2:
‘ Una dona fent joggin (trotant) en el parc’:

Cada vegada més, a la nostrasocietat, se li dona més importància a l’estètica, la figura, el pes ideal,... açò provoca que hi haja una major demanda als gimnàs, i es cada vegada més comú que la gent facijoggin als parcs, o passegi amb bicicleta, etc. I més en concret la figura de la dona, ja que les dones tant adultes com joves, es cuiden molt més.
No sols la figuraagafa més importància a la nostra societat, també els temés de la salut. El deport es una forma saludable per mantindrens sans i per acompanyar dietes i pedre pes. Per totaçò es molt normal veure una dona fent joggin al parc.
Una altra de les raons per les que una dona pugi estar fent joggin es per gust al deport. O com un utensili perlliurar-se de l’estrès.

Plantejament inventat:
‘Un home caminant pel carrer a les 8h, agafant de la mà un nen petit’

Aquest home pot ser son pare que abans de treballarporta el seu fill a l’escola, molts homes porten els seus fills a l’escola i ja no son les mares únicament les que s’encarreguen d’aquesta tasca. És cada vegada mésfreqüent que les dones i els homes es reparteixen les tasques tant domèstiques com familiars, ja que les dones estan al món laboral tant com els homes, i no es dediquenexclusivament a ser ‘ames de casa’ i mares dels seus fills.
També cap la possibilitat que siga la seua feina, fa temps la nana dels nens solia ser sempre una dona, però aracomença a veure’s com els homes també es fan càrrec dels nens ja siga perquè son familiars o com una feina, i així es van trencant barreres sexuals en el món laboral.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El estado en sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Que es sociologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS