Te doy mis ojos

Páginas: 8 (1962 palabras) Publicado: 29 de marzo de 2011
TE DOY MIS OJOS

INDEX

Descripció justificada de l’estil de conducta de cadascuna dels personatges...................................................................

· Pilar
· Antonio
· Anna
· Aurora

TÈCNIQUES DE MODIFICACIO DE CONDUCTE.....................

· Tècniques per incrementar o enfrontir conductes
· Tècniques per enfortir conductes
· Procediment per eliminar o reduirconductes

TÈCNIQUES D’AUTOCONTROL............................................

· Tècniques que faciliten el canvi de conducta
· Tècniques de planificación ambiental

TÈCNIQUES COGNITIVES....................................................

· Tècniques de teestructuració cognitiva
· Tècniques d’entrenament de resolució de problemes

INTRUDUCÍOEs tracte d'una pel·lícula de maltractament que es titula ‘’Te doy mis ojos’’.
Hi haurem de aplica les diferents tècniques de habilitat d'autonomia personal i social, que són: tècniques de modificacío de conducta, tècnique cognitiva i tècniques d’autocontrol, en els personatges de las pel·lícula.

Descripció justificada de l'estil de conducte de cadascun dels personatges triats.

•Pilar:
Es unapersona que sembre es queda al marge de tot,no expressava els seus sentiments, per cause delmaltractament de part de l'Antonio.
No explicava a la seva família la situació en que es troba, perquè no vol reconèixer que el Antonio la maltracta, evitava a manifesta els seus desitjos de treballar, estudiar, sortir... fer el que li agradava en la seva vida quotidiana, Pilar es una persona sempre amb porde relacionar-se amb els demès i per no fer enfada el seu marit, no acceptava la ajuda de la seva germana.
Però no a tota la pel·lícula Pilar ha tingut aquesta conducte, a anat canviant a poc a poc adquirint les caractistiquesd'una persona assertiva, i a reconegut la seva situació real amb l'Antonio, de que
la maltracte físicament, i psicològicament, i que esta fent desaparèixer la sevapersonalitat
Aquest canvi assegut gracies a la feina que ha tingut bàsicament, i les relaciones amb les seves companyes de feina, i també molt important el suport i la ajuda de la seva germana.

•Antonio:
Podem definir l'Antonio com una persona que te caràcter amb Pilar la seva parella, com podem veure en diferents escenes de la pel·lícula que sempre volia tenir autoritat i el poder sobre la seva dona,amb la característics de la persona agressiva que estaconstanment controlant, humiliant i aïllant a la víctima del seu entorn i no deixa a la Pilar realitza la seva vida com una persona de la seva edat (treballar, sortir....).L'antonio és una persona que no es relaciona amb altre persones, no te amics, te dificultats per expressar els seus sentiments, vol tenir sempre la raó, però sensevoler demostre la seva inseguretat, es sent inferior els demés persones, principalment al su germà, té moltes inseguretat i degut aixo esta constantment controla'n a la seva done. No le agrada que treballe, ni posar-segons quina roba, no le agrada que se arregle per anar a treballar, o sortit al carrer, es posa gelós, i te por que la Pilar sambagi amb els altres homes, i creu que en qualsevol dia el potdeixar i anar-se amb un altre home que li pugui oferir molt més del li esta oferint el.
Però a la vegada l'Antonio és una persona inhibir ja que fora del seu entorn familiar, no és comporta de una manera agressiva com podem veure en la escena de la pel·lícula quant estava en el camp ajudant el sue germà a construir la casa, en un moment el seu germà el estava humiliant i menys apreciant a l'Antonio,el no es mostre agressiu en cap moment, al contrari no diu res, no per defense-se dels comentaris que li diu el seu germà.
Però per pagar la seva irà el paga amb la seva dona que és l'única persona que sent que té el poder sobre ella, en general l'Antonio és més inhibida que agressiu perquè només es mostra agressiu amb la seva dona, i en cambi amb els altres persones es mostre inhibida....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Te doy mis ojos
  • Te doy mis ojos
  • Te doy mis ojos
  • Te doy mis ojos
  • TE DOY MIS OJOS
  • Te Doy Mis Ojos
  • te doy mis ojos
  • Te doy mis ojos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS